29 Oct

Cum Sa Faci Rubarba de Vin?

Rubarba de vin este un lucru foarte util. Aceasta este una dintre acele plante care este buna pentru orice reteta va ganditit. Ai putea face placinte cu ea, sau budinca.

Ce aveti nevoie pentru a face rubarba de vin?

Primul lucru pe care veti dori sa il faceti este sa spalati rubarba foarte foarte bine, apoi sa o taiati in segmente mici. Bucati de jumatate de centimetru este o alegere buna. Apoi, va trebui sa plasati rubarba taiata intr-o galeata de tip alimentar si sa o amestecati cu zahar. Puneti capacul pe galteata si o lasati sa stea timp de 3 zile.

Dupa perioada de trei zile de asteptare, va trebui sa zdrobiti preparatul cu o masina de tocat sau prin rulare. Apoi va trebui sa adaugati trei litrii de apa curata.

Dupa aceea va trebui sa faceti tulpina terci pe care o sa o puneti intr-o alta galeata si se adauga concentrat de suc de struguri. Asigurati-va ca exista cel putin patru litri si jumatate in acest amestec din galeata ta. Daca nu, puteti adauga doar apa curata mai multa pentru a se ajunge la acest nivel.

Acum aveti de gand sa doriti sa adaugati drojdia pentru amestecul dumneavoastra. Acoperiti galeata cu un capac si lasati aceasta sa stea timp de o saptamana.

Dupa ce ati fost pacient timp de o saptamana, atunci ai nevoie de un balon de sticla sterilizat. Acesta este pentru a elimina sedimentul care este in partea de jos a cupei.

Odata ce fermentatia a incetat puteti turna apoi vinul rubarba in sticle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *